O nas

Spodaj vam predstavljamo naš zadnji team building, motivacijski dogodek naše ekipe, ki se je dogajal na Hrvaškem.

Kako smo se ekipa OnlineMediatool zabavali na team buildingu na sosednjem Hrvaškem, krepili zaupanje, dvigovali motivacijo in na koncu “potonili”?

team building hrvatskaGlede na to, da boste spremljevalci in bralci vsebin na našem blogu, naleteli na kar nekaj zapisov o motivaciji in timskem delu (ter seveda o dejavnosti s katero se ukvarjamo), je prav, da povemo, da tudi sami znotraj naše ekipe, želimo redno skrbeti za motivacijo in delo.

Med prispevki naših gostujočih partnerjev boste zato našli tudi partnerja ETC Adriatic, ki pri nas skrbi za motiviranost in odlično vzdušje naše ekipe. Z njimi pa smo zadnje motivacijsko in poletno druženje opravili kar na sosednjem Hrvaškem z njihovo podružnico spletno stranjo team building Hrvatska.

Med izbiro ponudbe njihovih tematik, na katere organizirajo raznovrstne team building delavnice, nas je seveda najbolj navdušila ideja z naslovom “Ili plovi ili toni”.

Pri tej team building igri gre preprosto za to, da je naša ekipa dobila super osnovno orodje za izdelavo čolna, ki smo mu seveda dali izvirno ime “Titanik nepotopljiv IV” (pač smo domnevali, da bodo po uspešnici filma Titanik posneli še kakšne 3 dele, nato pa je že na vrsti naše ime “štirica”).

Cilj igre je bil izdelati čoln iz kartona, z njimi zaplut v globoka in prostrana Hrvaška morja in oceane, veslati do vnaprej postavljene boje in nato se uspešno, nad gladino, vrniti na izhodišče.

Da ne pišemo na dolgo in široko… ni nam uspelo.

Čolniček, stabilen, masivno kartonast, se je potopil še preden smo resno zapluli proti morskim dogodivščinam naproti, je pa treba športno priznati, da je eni izmed ekip uspelo s čolničkom priti celo do boje, ki je označevala obrat.

A tudi za njih je bil obrat strmoglavljenje in potop v morsko brezno – kjer živijo samo še hobotnice in nezemeljska bitja.

Če strnemo: fantastičen team building lahko preživite tudi vi. Mi smo ga.

In slednje z ekip ETC adriatic in njihovo hrvaško podružnico, izvajamo že vrsto let, a ker smo do sedaj večinoma “napadali” slovenske destinacije, smo se za letošnje, ekstra vroče poletje, odločili, stopiti na sosednjo Hrvaško.

Ključne oznake besedila: team building Hrvatska