INDOOR PAINTBALL IN LASER TAG

Vas zanima adrenalinska, živahna taktična zabava v notranjem prostoru, kjer vreme ni ovira ? Potem je indoor paintball in laser tag pri Paintball Ljubljana prava izbira za vas.

Z svojimi prijatelji in najbližnjimi se lahko pomerite, kdo je najboljši strelec in kdo je najboljši taktizer v aktivnosti indoor paintball in laser tag.

Tako v notranji areni kot na zunanjem poligonu ne bo manjkalo adrenalina.

laser tag
laser tag

Zabavni igri indoor paintball in laser tag ponujata raznolike načine igranja in zabave, zato upamo, da boste v tem članku našli vse kar vas zanima o teh dveh aktivnostih.

KAJ IMATA SKUPNEGA INDOOR PAINTBALL IN LASER TAG

Indoor paintball je zabavna igra, ki vam nudi nepozabno doživetje v notranji areni, natančneje v klubu Cvetličarna.

Je edini indoor paintball kateri nudi edinstveno doživetje znotraj diskoteke katere poligon je na plesišču in vip prostoru na balkonu, ki ima pogled nad celotnim poligonom.

Lahko izbirate med različnimi igrami kot je Team deathmatch (eliminiranje nasprotne ekipe), capture the flag (pobiranje zastavic), bomb planting (aktiviranje bombe) in mnogo več.

Laser tag je sodobna igra za igralce vseh starosti.

Laser tag je unikaten način igranja saj ima igralec občutek kot, da igra igrico v realnem svetu. Pri Paintball Ljubljana lahko igrate igro laser tag v notranji areni (diskoteka Cvetličarna) kot tudi na zunanjem poligonu ob ižanski cesti.

Laser tag je edinstvena igra in ima na izbiro več načinov igranja. Lahko izbirate med igrami kot so :

 • Zasedanje digitalne zastavice
 • Zasedanje digitalne zastavice z radiacijo
 • Team deathmatch (eliminiranje ekip)
 • Bomb planting (aktiviranje/deaktiviranje digitalne bombe)
INDOOR PAINTBALL IN LASER TAG
INDOOR PAINTBALL IN LASER TAG

RAZLIKE MED INDOOR PAINTBALL IN LASER TAG

Indoor paintball pri Paintball Ljubljana ponuja doživetje z novo tehnologijo za igralce vseh starosti.

Poteka brez razlivanja barve in umazanije, ki nastane pri uporabi kroglic ki se jih uporablja na zunanjih poligonih.

Pri indoor paintball se uporabljajo nove kvalitetne, neboleče penaste G-balls kroglice, ki so karseda higienične in najbolj varne za indoor igro paintballa. Tu lahko poudarimo, ker gre za notranji paintball, da ni umazanije in  drsenje in je karseda poskrbljeno za varnost igralcev.

Na drugi strani pa imamo igro laser tag, ki je lahko izvedljiva tako na zunanjem kot na notranjem poligonu. Tehnološko napredna oprema ponuja nepozabno doživetje, adrenalinsko izkušnjo in zabavo za igralce vseh let.

Pri indoor paintball se uporablja naslednja oprema:

 • Zaščitna maska
 • Indoor paintball marker
 • Penaste kroglice (G-balls) 50 cal.
 • Zaščitne obleke (kombinezoni)

 

Pri laser tag se uporablja naslednja oprema:

 • Taggerji (replike pušk in pištol)
 • Digitalna zastavica
 • Digitalna zastavica z radiacijo
 • Digitalna bomba
 • Naglavniki (digitalni senzorji za zaznavanje laserja)
 • Digitalne baze
indoor paintball
indoor paintball

ZAKAJ IZBRATI INDOOR PAINTBALL ALI LASER TAG

 

Obe aktivnosti ponujata doživetje, kjer lahko z izbrano družbo in prijatelji doživite veliko tekmovalnosti, taktiziranja, druženja, timskega duha in še in še.

Primerni sta za raznovrstne dogodke kot so rojstni dnevi , team buildingi , fantovščine ali pa nasplošno samo uživanje z najbližnjimi.

Pri Paintball Ljubljana poskrbijo za vse zgoraj navedeno.

Pred vsako aktivnostjo, vas 10 min pred dogovorjenim terminom sprejmejo animatorji in pospremijo do prostora kjer se lahko vsi zberejo, varno odložijo svoje stvari ter pripravijo na aktivnost.

Pred samim začetkom izkušeni in izučeni animatorji poskrbijo, da so vsi prisotni seznanjeni z vsemi varnostnimi pravili ter uporabo same opreme.

Poskrbijo, da so vsi primerno zaščiteni pred začetkom same aktivnosti in tudi vedno prisotni med samimi aktivnosti in ves čas na voljo.

Vodijo igre, nadzorujejo celotno igro ter pomagajo pri kakršnemkoli vprašanju ali problemu. Za boljše razumevanje ali izenačitev številu igralcev v obeh ekipah so se tudi pripravljeni pridružiti igri da poskrbijo za karseda pravično igro.

Kot je bilo že napisano zgoraj v članku Paintball Ljubljana ter njihovi profesionalni animatorji poskrbijo za vse.

Viri: https://en.wikipedia.org/wiki/Paintball